Ziua Bolnavului

Ca în fiecare an, încercăm să ne arătăm prețuirea și iubirea față de cei care fie datorită vârstei, fie altor circumstanțe, experimentează în viața lor, suferința, boala, greutatea și chiar singurătatea.

Sâmbătă, 18 mai 2019, în cadrul sfintei Liturghii de seară, parte din bolnavii comunității noastre au participat la sfânta Liturghie celebrată pentru ei. Bucuria acestora, de a putea participa încă odată la o sfântă Liturghie celebrată în biserica pe care o iubesc atât de mult, a șters pentru câteva clipe, de pe chipurile lor, povara suferințelor și a bolilor.
Mulțumită celor care au binevoit să îi poarte pe cești bolnavi spre casa de rugăciune, spre locul întâlnirii cu Cristos euharisticul, bolnavii satului nostru au primit și sacramentul sfântului Maslu, care să îi întărească în neputințele lor.
Imediat după sfânta Liturghie, copiii comunității noastre au pregătit pentru ei un mic program artistic. Ei au fost conduși de doamna profesoară Andrici Maricica. Tinerii au oferit și ei aportul lor, căutând să facă prezența bolnavilor cât mai plăcută.
Le mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă această celebrare, dar și celor care prin bunăvoința lor i-au purtat pe cei bolnavi spre Biserică! Mulțumim de asemenea pentru implicare copiilor și tinerilor parohiei noastre!
Pentru mai multe poze, click aici.
Pentru programul artistic pregătit de copiii comunității, click aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *