Un milion de copii se roagă Rozariul

Copiii din Tămășeni, au răspuns cu entuziasm inițiativei „Un milion de copii se roagă Rozariul”, pentru pace și unitate în lumea întreagă.

Peste un milion de copii din întreaga lume s-au rugat împreună rugăciunea Rozariului pentru pace şi unitate, marcată în acest an pe 18 octombrie. Iniţiativa este promovată de Fundaţia pontificală „Kirche in Not”şi se naşte din convingerea că rugăciunea încredinţată copiilor este într-adevăr capabilă să aducă pacea. Cum sublinia Sfântul Padre Pio: „Dacă un milion de copii se roagă Rozariul, lumea se va schimba”.

Joi, 18 octombrie, la ora 9.00, copiii din comunitatea noastră însoțiți de profesorii și învățătorii lor, sub atenta îndrumare a doamnei profesoare de religie, doamna Maricica Andrici și a doamnei directoare Angela Curpăn, au pășit cu mult entuziasm în biserică, pentru a se unii în rugăciune pentru pace în lume.Ne bucurăm de faptul că aceia care îi ajută cu formarea intelectuală şi umană, se ocupă şi de formarea spirituală, esenţială dezvoltării integrale pentru orice om.

„Un milion de copii în rugăciune” a avut loc pentru prima dată în 2005, la Caracas (Venezuela), unde se spune că în timp ce un grup de copiii se rugau câteva femei au simțitprezenţa Sfintei Fecioare într-un mod deosebit în mijlocul acestora.

Am răspuns și noi cu multă bucurie acestei inițiative, având încredere că umila și mica noastră rugăciune va putea schimba puțin câte puțin lumea în care trăim. O rugăm pe sfânta Fecioară să ne lumineze inima și mintea pentru a putea fii întotdeauna mărturisitori și promotori ai păcii și bunei înțelegeri între oameni. Regina păcii, roagă-te pentru noi!

Pentru mai multe poze, click aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *