Ștafeta rugăciunii – uniți în rugăciune pentru sfântul Părinte, papa Francisc

Luni, 1 aprilie 2019, membrii acțiunii catolice din parohia noastră, au răspuns cu disponibilitate și însuflețire inițiativei Acțiunii Catolice, intitulată „Ștafeta rugăciunii”. Anul acesta, intenția de rugăciune se îndreaptă către sfântul Părinte papa Francisc, care peste puțin timp va vizita țara noastră.

Copii, tineri și adulți, s-au unit în rugăciune. Am oferit sfântul Rozariu și participarea la sfânta Liturghie pentru reușita vizitei sfântului Părinte în România și pentru ca această vizită a sa să ne ajute să creștem mai mult în credință, iubire frățească și speranță.

Avem datoria de a vorbi lumii întregi despre Cristos, așa cum ne invită și sfântul Părinte papa Francisc. Nu poți vorbi însă lumii despre Cristos dacă nu îl cunoști mai întâi și nu îl descoperi. Rugăciunea este modalitatea cea mai bună de a te deschide voinței și cuvântului lui Dumnezeu, pentru a învăța să-l iubești și să prețuiești lucrarea sa în viața ta. Abia apoi poți vorbi oamenilor și lumii întregi despre cât de bun și frumos este Domnul, și poți fi cu adevărat credibil doar dacă lași să se vadă prin viața ta, cât de benefică și frumoasă este rugăciunea.

Pentru mai multe poze, click aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *