Promit! „să ies din anonimat”

Multă bucurie, culoare, sărbătoare și dorință de porni la drum împreună și în acest nou an asociativ, pentru care, cu recunoștință aducem mulțumire bunului Dumnezeu pentru acest număr minunat de copii, tineri și adulți care azi au spus „DA” , „PROMIT”, sunt aici prezent!

Celebrare înălțătoare, la care pastorii noștri ne-au reamintit rolul pe care îl avem, de a avea curajul să ieșim din anonimat, să fim acționari ai credinței cu responsabilitate și dăruire in slujba comunității.

E nevoie de noi dar și de multă rugăciune pentru a ne lasă dispuși să ascultăm menirea la care am fost și suntem chemați, de a fi o familie, Acțiune Catolică, discipoli laici, care am răspuns chemării de a evangheliza cu bucurie oriunde ne aflăm.

Aceasta a fost ziua adeziunii și ne dorim să rămână, o împărtășire a ceea ce trăim în suflet, a curajului de a fi și a pune în practică împreună ceea ce ni se va propune dar și ceea ce vedem că este posibil și necesar în parohia noastră.

Fiecare are o dorință în inimă de a fi parte activă care dă viață comunității și sperăm să dăm roade nu doar vizibile, dar mai ales să aducem bucurie în inimile celor care au nevoie de noi.

Felicitări tuturor și mult curaj!

Angajamentul nostru să se concretizeze și să fim mesageri ai credinței în inimile celor din jur!

A consemnat Simona Enășoaie

Pentru mai multe poze, click aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *